merestechnikak.hu
Vízkezelési megoldások

www.twinoxide.hu
(a tökéletes vízfertőtlenítés)


www.hydroflow.hu
(az egyszerű vízkőmentesítés)

 

www.hutotoronytisztitas.hu
(hatékony és energiatakarékos)

 

www.cintropur.hu
(kézi tisztítású szűrők)

 

www.szurestechnikak.hu
(minőségi szűrők)

 

www.yamit.hu
(automata szűrők)

 

www.lamellak.hu
(hűtőtorony lamellák)

Kedvencünk

www.sydneyvdb.hu

Az egyszerű és megfizethető vízelemzés

Teszterek készletről

Cégünk szakterülete a vízkezelés. Ezen a weboldalon tesztereket, kézi mérőműszereket, színskálás mérőegységeket mutatunk be.

Méréstechnikák

A szinskálás mérő tesztereket egyszerű használni, mégis egyértelmű képet kapunk az ellenőrzött viz minőségéről.

Klóros, klórdioxide-os vizkezelésnél könnyen ellenőrizni lehet, hogy az egészségügyi normáknak megfelelő mennyiségben tartalmaz-e fertőtlenitőszert a viz vagy tartalmaz-e egyáltalán.

Bizonyos ipari vizkezelési megoldásoknál a szulfit, a foszfát mérésével látható, hogy a megfelelő irányba tisztul-e a rendszer.

Magyarország sok területén okoz problémát a kemény viz. Tesztereinkkel nem csak az ellenőrizhető, hogy milyen keménységű a viz, hanem az is, hogy ez miből áll? Csak karbonát keménység? Esetleg szilikátos lerakódás? Az eredmény tekintetében választható meg a megfelelő vizkezelés, hiszen ha szilikát is van a vizben, nem biztos hogy elegendő egy általános vizkezelés, ami csak a karbonát keménységet oldja...

Vizműves rendszerek működtetésénél, ipari viz kezelésénél fontos, hogy a vizminőség folyamatosan ellenőrizve legyen, a teszterekkel ez egyszerű és olcsó, hiszen akár több munkatárs zsebében is lapulhat egy-egy ilyen mérőszett, igy adhoc ellenőrizhetik a rendszer vizét.

A teszterek eltarthatósági ideje általában 1-2 év (a dobozon jelezve van). A reagenseket vagy akár az egész szettet érdemes hűvös, sötét helyen tárolni.

Forgalmazunk még vízszűrőket, vízkezelő berendezéseket és minőségi vegyszereket, például szilikátoldásra, korróziógátlásra, oxigénmegkötésre, vízfertőtlenítésre.

Próbálja ki termékeinket, próbálja ki szakértelmünket!